ZIJ GINGEN JE VOOR!

BEKIJK DE VERHALEN VAN ANDERE STAGIAIRES

Jouw stage begint hier!

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame stageplek in Nijverdal? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar dé perfecte stageplek op het gebied van onder andere techniek, ICT bouw en horeca. 

Of je nou op zoek bent naar een mbo, hbo of wo stageplek, jouw stage begint hier! Dankzij de vele verschillende bedrijven op bedrijventerrein ’t Lochter vind je voor vrijwel elke opleiding een passende stage. Kom jij ons bedrijventerrein versterken met jouw kennis, inzet en passie?

TOPSTAGEBEDRIJVEN

IN NIJVERDAL!

Nexus Infra B.V.

Nexus staat voor verbinden. Wij verbinden wegen, wij verbinden kwaliteit aan resultaat en gaan graag met u de verbintenis aan.

Nexus Infra gaat door op de weg, zoals die door de Noord Nederlandsche Wegenbouw Maatschappij en later Ballast Nedam Infra zijn ingeslagen. Daarbij gebruik makend van de meer dan 75 jarige historie en ervaring. We zijn dan ook zeer bekend met de omgeving, spreken de taal en kennen de mensen.

Lees meer>

MOOI! media & more

Jouw gemak bij MOOI! media & more is dat je alles onder één dak hebt. Bij mij kan je terecht voor het totaalplaatje: fotografie, websites en vormgeving.

Ook voor webhosting, webshops, fotoafdrukken en zoekmachineoptimalisatie kan je bij mij terecht. Hiervoor werk ik samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Zo ben jij altijd zeker van de laatste mogelijkheden op communicatiegebied en heb je toch het gemak van één vast contactpersoon.

Lees meer>

12BUILd

12Build is een innovatief en snelgroeiend softwarebedrijf binnen de internationale bouwsector. Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om offertes aan te vragen, in te dienen en documenten met elkaar te delen. Via 12Build worden bouwspecialisten snel gevonden op basis van expertise en historie. Wij zijn het Europese offerteplatform voor de bouw.

Lees meer>

de Jong & Laan

Ondernemen is kansen zien en benutten, maar vooral keuzes maken. De accountants en adviseurs van de Jong & Laan zijn hierbij coach en sparringpartner. Met onze expertise adviseren wij ondernemers over de juiste koers en stellen wij hen in staat om zelf aan het roer te staan. 

Benieuwd hoe dit er in de praktijk aan toegaat? Verspreid over onze 24 vestigingen bieden wij volop (duale) stageplaatsen aan in de samenstel-praktijk, de controlepraktijk en op fiscaal en personeel gebied. Ook bij onze stafdiensten HR, facilitaire zaken en marketing en communicatie zijn er interessante mogelijkheden. 

Lees meer>

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Simpel!

Hier vind je alle stagebedrijven in Nijverdal op een website!

Erkende leerbedrijven

De bedrijven op ’t Lochter staan bekend om de goede begeleiding!

Toekomst

Vergroot je kans op een baan dankzij jouw extra dosis ervaring!

Vind jouw stage in Nijverdal!

Plaats jouw stageplek!

Op zoek naar een stagiair(e)? Breng jouw stage- en/of BBL-plekken gemakkelijk onder de aandacht van jouw doelgroep. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Stuur een mail naar secretariaat@hetlochter.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

DEELNEMENDE STAGEBEDRIJVEN