STAGE HIGHLIGHTS

Bedrijfsnaam

Type stage:

Stage

MBO/HBO:

HBO

STAGEPERIODE

Per direct

Stage user interface design

Een fancy titel om je aandacht te trekken, je gaat ons helpen met ons design 

Wat je tegen vrienden vertelt wat je doet
“Ik draag mijn steentje bij aan de doorontwikkeling van Niverplast machines” 

Opdracht
We zoeken een stagiair met kennis van user interface design. Zowel flow als grafisch. 

Je helpt ons met het designen en implementeren binnen een door Niverplast ontwikkelde applicatie. Hiervoor is enige programmeerkennis vereist. Uiteraard zijn wij bereid je daarin volop te ondersteunen! 

Wij vragen 

  • Kennis van één of meer programmeertalen (C#, VB, Java) is een pré. 
  • Kennis van User Interface Design (flow en grafisch) 
  • Beheersing van de Engelse taal is nodig en Duitse taal is gewenst. 
  • Analytisch vermogen 
  • Creatief en probleemoplossend vermogen. 

Wij bieden 

  • Een ongekend goede werksfeer met legendarische Niverplast Feesten en hele leuke vrijdagmiddagborrels 
  • Wij geloven dat vrijheid en verantwoordelijkheid de basis vormen van leuk werk. Niverplast heeft daarom geen managers in dienst, er is geen sprake van rangen en standen. Je bent eigen baas en daarmee verantwoordelijk voor je eigen werk. 
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding 

Over Niverplast
Niverplast ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt verpakkingsmachines en volledige productielijnen die wereldwijd worden ingezet in onder andere de voedingsindustrie. Onze technische oplossingen liggen niet vast, nieuwe innovatieve en creatieve ideeën worden omgezet in steeds hoogwaardigere technologische oplossingen. Samen met onze klanten komen we tot de juiste oplossing voor hun organisatie en dat maakt ons een belangrijke speler op de wereldwijde verpakkingsmarkt. 

Wij hebben een frisse blik, denken anders, hebben een mening en veranderen continu. Wij zijn er van overtuigd dat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten. Om gelukkig te zijn in je werk moet je plezier hebben in je werk. Dit kan je alleen zijn als het werk jou interesseert, je daarin uitdaging vindt en autonomie hebt. Alleen dan kan en wil je extra stappen zetten om nieuwe dingen te leren en je zelf te blijven ontwikkelen. 

Sollicitatie
Wil je solliciteren? Te gek! Mail je cv en motivatie naar Anne: a.poortman@niverplast.com. We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Solliciteer direct!