Studenten aan het woord

Stage lopen bij een bedrijf dat je nog niet goed kent kan erg spannend zijn. Vooral als het je eerste stage is want: wat kun je allemaal verwachten? En welke werkzaamheden ga je uitvoeren?Om antwoord te kunnen geven op deze vragen, hebben wij een aantal studenten aan het woord gelaten. Zij vertellen je graag over hoe zij hun stage hebben ervaren en wat ze hebben geleerd. Lees je mee?

Stage Plotgemak

“Ik ben Farhaan Farah, ik doe de opleiding Marketing en communicatie en loop op dit moment stage bij Plotgemak. Mijn werkzaamheden zijn het beheren van sociale media, ontwerpen/maken van posters, flyers, kaartjes en etc…

Lees meer

Stage Plotgemak

“Hallo allemaal, Ik ben Patty Verkooijen, 17 jaar oud en ik doe de opleiding Junior Account manager op het Landstede in Raalte. Ik ben op dit moment stagiaire bij Plotgemak. Mijn werkzaamheden hier zijn…

Lees meer

Stage 12Build

“Bij 12Build is er een open en informele sfeer. Ik ben via mijn oproep op LinkedIn bij 12Build terecht gekomen en na een gesprek kon ik gelijk aan de slag. Ik ga onderzoek doen naar Architecten…

Lees meer

Stage 12Build

“Ik ben Daan Klunder. Ik studeer CommercieelEconomie aan het Windesheim Zwolle en loop momenteel stage bij 12Build. Tijdens mijn stage werk ik mee op de afdeling verkoop binnendienst. Daarnaast kijk ik soms een dag mee met andere…

Lees meer

Stage Nexus Infra

“Mijn naam is Peter de Jong en ik heb stage gelopen bij Nexus Infra. Deze stage heb ik gelopen als onderdeel van de opleiding infratechniek/Grond…

Lees meer

Stage Eastbridge BV

“Ik heb bij Eastbridge meegewerkt aan interactive design. Ik heb een animatie gemaakt met een gebruikersinstructie en een promotiefilm…

Lees meer

Stage Niverplast

“Momenteel studeer ik werktuigbouwkunde bij Hogeschool Saxion in Enschede, om mijn laatste fase van de studie af te ronden moet ik een afstudeeropdracht uitvoeren bij een bedrijf…

Lees meer

Stage Niverplast

“Dit jaar loop ik stage bij Niverplast bij het constructie gedeelte. Het eerste halve jaar is voor mij gewoon een stageperiode. Het tweede halve jaar ga ik bij Niverplast…

Lees meer

Stage Sepawand

“Als vierdejaars student van de opleiding Facility Management heb ik in de periode februari 2019 – mei 2019 mijn afstudeertraject vervult binnen Sepawand in Nijverdal…

Lees meer

Stage Niverplast

“Ik loop de komende periode stage bij Niverplast. Ik heb voor Niverplast gekozen omdat het bedrijf mij erg aansprak en ik hier veel vrijheid kreeg voor de invulling van mijn stage…

Lees meer

Stage TebruTech

“Bij de opleiding mechatronica aan het ROC van Twente wordt mechanica gecombineerd met elektronica(besturingstechniek). Doordat mijn vorige stage vooral gericht was op mechanisch…

Lees meer