Farhaan Farah

Opleiding:  Marketing en communicatie – Landstede Raalte
Periode: Mei 2019 – december 2019
Stagebedrijf: Plotgemak

 

“Ik ben Farhaan Farah, ik doe de opleiding Marketing en communicatie en loop op dit moment stage bij Plotgemak. Mijn werkzaamheden zijn het beheren van sociale media, ontwerpen/maken van posters, flyers, kaartjes en etc en uitzoekwerk. Verder doe ik marktonderzoek en zoek ik naar verbeterpunten om bepaalde pagina van onze website te verbeteren. Ook zit ik twee dagdelen bij de balie en help ik af en toe bij de reproservice. Ik had moeite met het vinden van een stagebedrijf en was dus erg blij dat Plotgemak mij een plek bood waar ik mezelf kan ontwikkelen. Door de open bedrijfscultuur en de vrijheid die krijg kan ikmijn sterkste competenties tot recht laten komen.

Mijn leerdoelen zijn:

● een beter beeld krijgen van het beroep waarvoor ik wordt opgeleid.

● mijn kennis en vaardigheden toepassen in praktijk.

● werkervaring opdoen.

● inzicht krijgen in hoe een bedrijf werkt.

Het leuke aan Plotgemak vind ik de bedrijfscultuur en de collega’s. Ik vind de bedrijfscultuur heel relaxed en er hangt altijd een goede werksfeer.

Plotgemak is Nederlands eerste online plot- en reproservice van documenten, tekeningen en posters. Wij richten ons met het digitale drukwerk voornamelijk op het MKB van Nederland. De meerwaarde van Plotgemak zit in het meedenken met de klant. Wij leveren de beste kwaliteit printwerk voor de goedkoopste prijs.