Patty Verkooijen

Opleiding: Junior Account manager – Landstede Raalte
Periode: Mei 2019 – december 2019
Stagebedrijf: Plotgemak

 

“Hallo allemaal, Ik ben Patty Verkooijen, 17 jaar oud en ik doe de opleiding Junior Account manager op het Landstede in Raalte. Ik ben op dit moment stagiaire bij Plotgemak. Mijn werkzaamheden hier zijn:

– Koude acquisitie

– Offerte traject begeleiden

– Mail box beheren

– Buitendienst afspraken

Waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen? Toen ik op gesprek mocht komen, voelde het gelijk al goed. Vanaf het moment dat ik bij Plotgemak binnenstapte, voelde het als een warm bad. Ik hoop tijdens mijn stage te leren hoe een order tot stand komt; van acquisitie – afspraak – bezoek ( buitendienst) – tot definitieve order en uitleveren van het product. In de toekomst zou ik graag in de buitendienst willen werken. Het leukste aan Plotgemak is de fijne sfeer die er hangt tussen de collega’s. Daarnaast krijg je erg veel kansen binnen het bedrijf. Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd waardoor het duidelijk is wat er van mij verwacht wordt.”

Plotgemak is Nederlands eerste online plot- en reproservice van documenten, tekeningen en posters. Wij richten ons met het digitale drukwerk voornamelijk op het MKB van Nederland. De meerwaarde van Plotgemak zit in het meedenken met de klant. Wij leveren de beste kwaliteit printwerk voor de goedkoopste prijs.