Daan Klunder

Opleiding: Commercieel Economie – Windesheim Zwolle
Periode: september 2019 – januari 2020
Stagebedrijf: 12Build

 

“Ik ben Daan Klunder. Ik studeer CommercieelEconomie aan het Windesheim Zwolle en loop momenteel stage bij 12Build. Tijdens mijn stage werk ik mee op de afdeling verkoop binnendienst. Daarnaast kijk ik soms een dag mee met andere afdelingen binnen 12Build. Het doel van deze stage is om het beroep verkoop te leren en mij hierin verder te ontwikkelen. 12Build steunt mij hier enorm in, door mij een gevoel van vertrouwen te geven. Ik heb hier fijne collega’s die altijd bereid zijn mij te helpen.

Ik heb gekozen voor 12Build omdat 12Build mij het gevoel geeft dat er veel te leren valt en zij mij hierbij willen helpen. Het leuke van 12Build is dan ook dat er een gezellige informele sfeer hangt binnen het bedrijf en dat er op een leuke en goede manier met zowel collega’s als klanten wordt omgegaan.”

12Build is een innovatief en snelgroeiend softwarebedrijf binnen de internationale bouwsector. Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om offertes aan te vragen, in te dienen en documenten met elkaar te delen. Via 12Build worden bouwspecialisten snel gevonden op basis van expertise en historie. Wij zijn het Europese offerteplatform voor de bouw.