STAGE HIGHLIGHTS

Type stage:

Diverse stages

MBO/HBO:

MBO/HBO

STAGEPERIODE

per direct

Diverse stages Hegeman Bouw & Infra

Wij zijn een bouwbedrijf dat zich voornamelijk focust op de civiele en utiliteitsbouw, we maken de mooiste bouwwerken samen met onze collega’s. We excelleren op projecten met doorlopende bedrijfsvoering en logistieke uitdagingen. Dit doen we vanuit een duurzame, slagvaardige organisatie waarbij de focus ligt op continue verbetering, binnen een markt waar meer gevraagd wordt dan alleen een product. Een markt waar (zelf)kritisch gekeken wordt naar circulariteit, proces en omgeving vanuit een integrale benadering van ontwerp tot realisatie.

Stage lopen bij Hegeman Bouw & Infra
Je bent goed op weg met je studie en jij wilt je alvast oriënteren op de arbeidsmarkt. Je bent niet op zoek naar zomaar een stage, je bent op zoek naar een inspirerende en uitdagende werkomgeving met veel mogelijkheden. Hegeman Bouw & Infra biedt studenten mooie opdrachten als kickstart van je professionele carrière. Op deze manier krijg jij de kans om ons bedrijf te leren kennen en je carrièremogelijkheden te ontdekken.

Wij bieden ontzettend leuke en leerzame stageplekken op de volgende afdelingen:

Stagiaire HR-medewerker: Als HR-stagiaire werk je mee in het operationeel proces binnen Hegeman Bouw & Infra. Zo voer je administratieve werkzaamheden uit als het opstellen van contracten & studieovereenkomsten, maar houd jij je ook bezig met de ontwikkeling van de medewerkers. Je gaat opzoek naar bijpassende cursussen en opleidingen voor de medewerkers en rolt dit uit binnen de organisatie. Daarnaast beantwoord je vragen van leidinggevenden en medewerkers over bijvoorbeeld: CAO, processen of andere HR-vraagstukken en denk je mee in het opstellen van nieuwe beleidsstukken. Opleiding: HBO Human Resource Management.

Stagiaire op de KAM-Afdeling: Op de KAM- afdeling hebben wij de incident- en ongevallenregistratie in beheer, omdat wij als organisatie willen leren van incidenten is het belangrijk dat er analyses op deze data wordt uitgevoerd. Als stagiaire zal jij je hiermee bezighouden, daarnaast denk je mee in zaken die beter kunnen op gebied van veiligheid. Als student (e) kan jij ons namelijk nieuwe inzichten geven, ter verbetering van onze veiligheidscultuur. Naast dat je met A van Arbo in aanraking komt, zal je zeker ook met Kwaliteit en Milieu in aanraking komen. Opleiding: Integrale Veiligheid of Veiligheidskunde.

Stagiaire Management assistent: Als stagiaire ondersteun je de officemanager bij allerlei taken zoals: het beheren van de drukbezette agenda’s van directie en het MT, coördineren van de informatiestromen (o.a. e-mail, correspondentie, telefoonverkeer), organiseren van de vergaderingen, zorgt voor de juiste stukken en notuleer je de vergaderingen en je houdt daarbij ook de actiepunten in de gaten. Verder verzorg je verschillende facilitaire zaken en pak je ad hoc taken snel op. Opleiding: MBO Managementassistent of Secretarieel management (support).

Stagiaire Commercieel medewerker: Je zult voornamelijk bezig zijn met het onderhouden van klantcontacten en beheren van onze socialmedia accounts. Ook neem je na afsluiting van een project een klanttevredenheidsonderzoek af. Al deze activiteiten komen regelmatig voor, maar als commercie student wordt van je verwacht dat je flexibel bent. Je krijgt bij Hegeman veel vrijheid, wat zij daarvoor terugverwachten is een stukje productiviteit en gedrevenheid. Opleiding: HBO Commerciële economie.

Stagiaire Civiele techniek: Als stagiaire Civiele techniek ga jij je bezig houden met allerlei verschillende werkzaamheden binnen de Civiele bouw. Zou bouwen we bij Hegeman Bouw & Infra onder andere aan bruggen en stationsomgevingen. Van begin tot eind werk je mee in dit proces, van buitenwanden storten tot bekistingen jij maakt het als stagiaire allemaal mee! Opleiding: HBO Civiele techniek.

Stagiaire Built Environment: Als stagiaire Built Environment/Bouwkunde kan je bij ons stage lopen bij een uitdagend project als werkvoorbereider of uitvoerder. Hegeman Bouw & Infra sluit goed aan op de specialisatie bouw in uitvoering. In de uitvoering kan je meelopen met de uitvoerder en taken op de bouw uitvoeren dit kan echt van alles zijn: beton storten helpen bij het maken van de ondercontructies. In de werkvoorbereiding ga je ervoor zorgen dat het werk op de bouw wordt voorbereiden, zo kan je denken aan: hoeveelheden genereren, tekeningen doorlopen, planningen maken en offerte spiegels opstellen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en dat maakt dat je bij Hegeman Bouw & Infra ook veel kan leren tijdens je stage. Opleiding: HBO Built Environment of HBO Bouwkunde.

Voor Hegeman zijn stagiairs en afstudeerders belangrijk. Jij kunt ons scherp houden met jouw frisse nieuwe ideeën en zienswijzen. Daarom nemen wij jouw stage- of afstudeerperiode serieus. We begeleiden je goed tijdens deze spannende tijd en zorgen ervoor dat je niet alleen routinewerk doet, maar ook echt iets kunt leren.

Solliciteer direct!