STAGE HIGHLIGHTS

Type stage:

Stage Technisch tekenaar

MBO/HBO:

MBO/HBO

STAGEPERIODE

per direct

Stagiair Technisch Tekenaar

Sepawand ontwikkelt, levert en installeert al meer dan vijftig jaar systeemwanden en deuren, die in eigen huis worden geproduceerd. Deze verplaatsbare wanden zorgen voor de perfecte indeling van ruimtes binnen bedrijven en instellingen. Ons assortiment bestaat uit wanden van glas, hout, gips welke bewerkt kunnen worden met fotoprints of white board. Deze producten worden toegepast in de utiliteitsbouw en industrie, onder andere in kantoren, bedrijfshallen, scholen, zorginstellingen, banken en showrooms.

Sepawand is op zoek naar een stagiair “technisch tekenaar”. Er is dringend behoefte aan het op orde brengen van hun standaard details en ook nieuwe ontwikkelingen die in opdracht van hun Technische Commissie moeten worden uitgewerkt.

Ze stellen geen directe eisen aan het opleidingsniveau. Kennis en kunde van AutoCad of soortgelijke systemen is de belangrijkste eis. Uiteraard kan de stagiair zijn vaardigheden onder leiding van onze tekenaars verder ontwikkelen. Met andere woorden; wij zoeken een tekenaar die enthousiast is om ons te ondersteunen en zijn teken- en werkvaardigheden op een hoger plan wil brengen.

Bij interesse neem contact op met Fred Mak van Sepawand via 06-53195483 of f.mak@sepawand.nl.

Solliciteer direct!