Nexus Infra B.V.

Nexus staat voor verbinden. Wij garanderen u van onze hoogwaardige kwaliteit, die direct verbonden is aan het beste resultaat. Wij verbinden niet alleen wegen, maar ook mensen. Voor het volgende project, gaan wij graag deze verbintenis graag met u aan!

Bij Nexus Infra zijn we trots op onze medewerkers. Een team van goed opgeleide, maar vooral betrokken vakmensen, die zich voor ieder project meer dan honderd procent inzetten. Naast deze vaste kern, hebben wij al jaren een flexibele samenwerking met betrouwbare onderaannemers, ZZP’ers en leveranciers. Deze externe collega’s zijn stuk voor stuk vakspecialisten, die ons kunnen helpen wanneer een project speciale aandacht vereist. We zijn dan ook trots op deze waardevolle verbintenis.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit blijkt onder andere uit onze ISO14001, ISO9001 en VCA** certificaten. We werken dan ook enkel met de beste materialen, om volwaardige service te kunnen leveren. Tevens besteden we veel aandacht aan het opleiden van onze medewerkers. Zowel nieuwe als bestaande vakkennis passen wij dagelijks toe in de praktijk.

Contactgegevens

Telefoon: 0548 61 82 00
E-mail: info@nexusinfra.nl
Website: www.nexusinfra.nl

Type stage: Wegenbouw
Niveau stage: MBO, HBO