STAGE HIGHLIGHTS

Type stage:

Stagiair Elektrotechniek

MBO/HBO:

MBO

STAGEPERIODE

per direct

Stagiair Elektrotechniek

Assink-Weustink Elektro BV is is een zelfstandig allround elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich richt op het realiseren van alle elektrotechnische installaties voor gebouwen en terreinen.

Assink-Weustink Elektro BV is gestart in 1980 door de heren Assink en Weustink als elektrotechnisch bedrijf voor de aanleg van elektrotechnische installaties in gebouwen. De functie en het aandeel van technische installaties in bouwwerken is sindsdien steeds groter geworden en het bedrijf is hierin meegegroeid. Wij houden ons bezig met de aanleg van traditionele installaties zoals verdeelkasten, verlichting en verlichtingsaansluitingen voor machines en apparaten. Tegenwoordig behoren daar ook de elektronische inbraakbeveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties, camerabewaking, computerbekabeling en communicatie installaties bij. Naast de aanleg van installaties is ook het beheer en onderhoud van de installaties noodzakelijk. Assink-Weustink Elektro heeft de kennis en kunde om al deze zaken voor u te verzorgen.

Bij opdrachtgevers ontstaat een steeds grotere behoefte aan een sterke partner, die in staat is om vanuit één aanspreekpunt alle taken te kunnen leveren voor de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Onze diensten zijn zeer gevarieerd en onze opdrachtgevers zijn net zo divers. Van retail tot bedrijfsgebouwen, scholen, woningbouw en zorg. Assink-Weustink Elektro kan alle elektrotechnische werkzaamheden, van aanleg tot beheer, voor u verzorgen. Ook staan wij klaar voor uw onderhoud. Mocht er toch een onverwacht probleem ontstaan, dan staat er 24/7 iemand klaar voor ondersteuning.

Assink-Weustink Elektro is een erkend leerbedrijf. We ontvangen graag stagiaires die in opleiding zijn voor MBO 2-3 en 4 niveau, voor zowel BBL als BOL opleidingen.

Bij intresse kunt u contact opnemen met Herman Tibben via h.tibben@assinkwesutink.nl of 0610094246.

Solliciteer direct!