Zoekt u een betrouwbare, ervaren interieurbouwer? Van Keulen Interieurbouw produceert en levert al meer dan een halve eeuw hoogwaardige interieuroplossingen voor elke locatie. Van winkelinrichting tot projectinrichting, van horeca-inrichting tot supermarktinrichting.

Interieur voor elke situatie
Samen met u zoeken wij naar de optimale inrichting voor uw situatie. Dankzij onze moderne en gespecialiseerde productiefaciliteiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij verwerken vrijwel alle materialen: hout, metaal, kunststof, glas, plaat- en draadmaterialen.Voor innovatieve ideeën op het gebied van architectuur en conceptdesign werken we samen met creatieve ontwerpbureaus. Daarnaast beschikken we over een groot aantal vaste, betrouwbare leveranciers en onderaannemers. Op deze manier kunnen wij voorzien in al uw behoeften op het gebied van interieurbouw en -inrichting.

Specialisten in productie en montage
Hoe wilt u het hebben? De kracht van Van Keulen Interieurbouw: wij produceren en monteren alles zelf. U bent degene die materiaal, vorm, kleur en maatvoering specificeert. Onze vakmensen maken vervolgens exact de interieurelementen die u voor ogen hebt. Bij Van Keulen Interieurbouw kunt u rekenen op betrouwbare en snelle levering, gegarandeerde uniformiteit en een uitstekende kosten- en kwaliteitsbeheersing.

Van maatwerk tot turn-key
Naast maatwerkoplossingen bieden wij u ook het gemak van complete turn-key oplossingen voor de inrichting van uw project. In deze constructie voeren wij de regie en zijn wij eindverantwoordelijk voor het resultaat. Tijdens de voorbereiding en uitvoering hebt u één vast aanspreekpunt. Het resultaat: korte lijnen, heldere communicatie en een project dat volledig gebruiksklaar is vanaf het moment van oplevering.

Locatie

Van den Bergsweg 25
7442 CV Nijverdal
0548-610555
KvK nummer: 06045956
joop@keulen.com
http://www.keulen.com

Linkedin