VADA Archieven, uw deskundige partner in archiefopslag en archiefbeheer

VADA Archieven is een uitstekende partner voor iedere organisatie die zijn archieven serieus neemt. Wij zijn namelijk een gerenommeerd bedrijf met 25 jaar ervaring op het gebied van archiefopslag en archiefbeheer. Bij ons staat de klant altijd voorop, vandaar dat wij doorlopend bezig zijn met het verbeteren en uitbreiden van onze service en ons dienstenpakket. Zo werken wij met bewezen archief software, kunnen wij uw archief digitaliseren en zijn onze medewerkers gediplomeerd in het bewerken van (overheids)archieven. Ook bieden wij – als enige in onze branche – een quarantaine-ruimte voor schimmeltesten op nieuwe archieven en is VADA Archieven ISO 9001 gecertificeerd. Verder voldoen onze speciaal gebouwde archiefdepots voor historisch archief aan alle veiligheids- en beveiligingseisen. Kortom: wij hebben alle kennis en expertise in huis, waardoor u uw archief met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Uithuizen en vervoeren van uw archief

Naast het opslaan en beheren van uw archieven verzorgt VADA ook het uithuizen en vervoeren van uw archief naar ons depot. Wij maken daarbij gebruik van barcodering, zodat er van de eerste inname tot aan de uiteindelijke uitname of vernietiging van het archief een volledig audit trail is.

Uw archief online: het digitale archief

Ook heeft VADA Archieven verschillende mogelijkheden om uw archief te digitaliseren , waarbij wij gebruik maken van intelligente scansoftware. Onze nieuwste service is een digitaal archief. Als ondernemer heeft u een wettelijke bewaarplicht voor een heel scala aan administratieve documenten. VADA e-Archivering is een online archief waar uw data veilig wordt bewaard en elektronisch beschikbaar blijft tijdens de volledige duur van de bewaartermijn. De documenten kunnen wanneer nodig on demand worden bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden van archiefopslag en archiefbeheer bij VADA Archieven? Lees hier meer over Opslag & beheer.

Locatie

Marconistraat 3
7442 DD Nijverdal
0548-631212
KvK nummer: 06083782
info@vada.nl
http://www.vada.nl

Linkedin