SOWECO heeft ruim 40 jaar ervaring met de inzet van arbeidskrachten, die zich aan de onderkant van de arbeidsmarkt bevinden. Wij adviseren bedrijven over het inschakelen van deze speciale doelgroep. De basis van onze werkzaamheden komt voort uit de uitvoering van de Wet Sociale werkvoorziening. Deze wet is per 2015 opgegaan in de Participatiewet. Wij kunnen binnen uw bedrijf onderzoek doen naar de mogelijkheden van inschakeling van medewerkers vanuit de Wsw en diverse andere doelgroepen. Hierbij kunt u denken aan mensen uit de WWB enz. Uiteraard begeleiden wij het gehele administratieve proces en daarnaast dragen wij zorg voor de individuele medewerkers.

Bovendien is het mogelijk dat wij uw bedrijf helpen en ondersteunen in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ondersteuning bij het behalen van een certificering voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen kan daarvan onderdeel zijn. PSO is een landelijke, door TNO ontwikkelde norm, die in de toekomst steeds vaker vereist wordt bij aanbestedingen.

Flexibel en betaalbaar in continuïteit

Omdat SOWECO een grote groep medewerkers in dienst heeft, zijn wij in staat flexibel te reageren op uw werkaanbod en -vraag. Binnen uw bedrijf kunnen wij zelfs complete onderdelen van de productie overnemen. Alles op basis van detacheren. Uiteraard kunnen wij een detachering eenvoudig voor u regelen. U hoeft dus geen mensen in dienst te nemen: wij regelen alles op- en rond het gebied van personeel. Wij zijn flexibel, komen onze afspraken altijd na, zorgen voor continuïteit en, voor u niet onbelangrijk, wij zijn betaalbaar.

Wij doen het samen en wij doen het goed

Een win/winsituatie voor uw bedrijf realiseren, door de toegevoegde waarde van onze werknemers en onze expertise optimaal te bundelen, is ons doel. Wij gaan met u in gesprek en kijken gezamenlijk welke oplossing het meest passend is voor u en uw bedrijf. Deze werkwijze past precies bij onze visie op Partnership. “Wij doen het samen en wij doen het goed”. Ons grote netwerk van relaties kunnen wij voor u inzetten en daardoor is het mogelijk alle kansen te benutten waar en wanneer het nodig is.

Locatie

Nijverheidsweg 7
7442 CH Nijverdal
0548-625794
KvK nummer: 06084483
d.boeve@soweco.nl
http://www.soweco.nl