Specialist in regionaal infrawerk

Nexus staat voor verbinden. Wij verbinden wegen, wij verbinden kwaliteit aan resultaat en gaan graag met u de verbintenis aan.

Nexus Infra gaat door op de weg, zoals die door de Noord Nederlandsche Wegenbouw Maatschappij en later Ballast Nedam Infra zijn ingeslagen. Daarbij gebruik makend van de meer dan 75 jarige historie en ervaring. We zijn dan ook zeer bekend met de omgeving, spreken de taal en kennen de mensen.

Wij zijn een jong, dynamisch wegenbouwbedrijf met korte lijnen zodat we efficiënt en concurrerend kunnen werken. Wij werken oplossingsgericht en komen afspraken na. Toch moet u ons in de eerste plaats inschakelen voor blijvende kwaliteit. Ons motto is: “de ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde over de lage prijs al lang verdwenen is”.

Nexus Infra werkt met een vaste kern, goed opgeleide en betrokken vakmensen met daar omheen een flexibele schil van betrouwbare onderaannemers, ZZP’ers en leveranciers. ‘Collega’s’ waarmee wij al jaren constructief samenwerken.

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en te garanderen. In het streven naar continue verbetering van de organisatie en de kwaliteit van het door ons geleverd werk, bieden wij de gelegenheid aan onze medewerkers om hun kennis en vakkundigheid door opleidingen en cursussen te verbreden. Uiteraard zijn wij ISO9001 en VCA** gecertificeerd.

Locatie

Postbus 394
7440 AJ Nijverdal
0548-618200
KvK nummer: 57894434
info@nexusinfra.nl
http://www.nexusinfra.nl