De optimistische, blije energie schiet hier hoog door ons dak. Bij MoodStudios – centraal gelegen in omgeving Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Rijssen – gebeurt het alle·maal. Ons grote doel: moving people to a fitter life with a big smile! En daarbij draait het niet alleen om ‘Look Good’ maar juist om ‘Perform Good’ en ‘Feel Good’.

Het is de kunst om te ontdekken dat dit geen losstaande krachten zijn. Gedrag, geest en lichaam zijn van elkaar afhankelijk. En je moet ze allemaal bedienen om je blijheid te maximaliseren. Dat kan hier!

Met onze rijkdom aan grensverleggende studio’s, vakbekwame (personal) trainers en coaches, prestigieuze coaching en begeleidingtrajecten, warme, architectonische en originele elementen in interieur en een lage prijs, bieden wij een ‘healthy-happy-home’ zoals nergens anders.

MoodBasics

Wij hebben een revolutionaire opvatting – totaal verschillend van al het andere – over wat nodig is voor jouw evolutie in levensstijl, gezondheid, voeding, training en blijheid. Deze overtuiging zijn onze MoodBasics. Voldoet jouw leven aan alle criteria? Dan zul je een ware happy·ning ervaren.

De Must-Do’s voor een happy·ning:

  1. Beweeg gericht, consequent, gevarieerd
  2. Eet en drink gezond
  3. Doorbreek je gedrag: leer van jezelf, je patronen, je gewoontes
  4. Relax: ontsnap aan het dagelijkse en ontlaad je lichaam én geest
  5. Ontmoet mensen: train samen, geniet samen

MoodStudios is 100% goedgestemd om alles te bieden wat jij nodig hebt om je voor de 100% te commiteren aan deze 5 MoodBasics. Wij gaan niet voor ’50-50 commitment’ met jou, maar voor een ‘100-100′, of je hier nu één dag, of maanden verblijft. En het doet er niet toe om welke reden je hier bent, hoe oud je bent of hoe vaak je komt. Want op ieder front, op ieder level en op iedere leeftijd ben jij hier welkom en ben je onderdeel van it’s all happy·ning. Wij zijn blij met jou. Jij bent blij met ons! En met jezelf.

It’s all happy·ning

Fysiek, emotioneel, sociaal en economisch. En het gebeurt jou ook. Je komt er niet onderuit. It’s happy·ning to you, right now!

Locatie

Fuutweg 10
7442 CL Nijverdal
0548-611066
KvK nummer: 08146606
info@moodstudios.nl
http://www.moodstudios.nl