WAT WIJ DOEN

Onze specialisatie ligt in het ontwikkelen en bouwen van speciaal machines voor uiteenlopende industrieën. Naast uitdagende projecten bent u bij ons ook aan het goede adres voor allerhande mechanische bewerkingen die door gedreven vaklui adequaat en efficiënt worden uitgevoerd. Dit is onze kracht en hierin hebben we al veel tevreden klanten mee mogen helpen!

De samenwerking is voor ons erg belangrijk. Sámen met de klant gaan we te werk. Korte lijnen en snel schakelen, informeel contact en ruimte voor humor…. dat maakt voor ons een samenwerking effectief. Samen doelen bereiken, daar gaan we voor!

HOE BEREIKEN WIJ DAT

METAL houdt van doelgericht werken. Door het doel vanaf het begin voor ogen te houden worden daadwerkelijk doelen bereikt. Hierin falen wij nooit!

Elk project begint met duidelijk geformuleerde doelen. Tijdens een intakegesprek bespreken we allereerst de ambitie van de klant om de probleem- en doelstelling in kaart te brengen. Deze probleem- en doelstelling verwerken we eventueel in een “Proof of Concept”. Na wederzijds goedkeuren beginnen we met bouwen.

WAAROM DOEN WIJ DIT

Door steeds innovatieve oplossingen aan te dragen streven wij naar uw en onze vooruitgang.

Locatie

Energiestraat 21
7442 DA Nijverdal
0548-613731
KvK nummer: 08116262
info@metal.nl
http://www.metal.nl

YouTubeLinkedin