OVER LUMIO
Lumio Lichtprojecten is gespecialiseerd in het verlichten van bedrijfsgebouwen, kantoren, winkels, woningen, tuinen en andere objecten. We voeren zowel grote als kleine projecten uit en we vertalen trends en specifieke wensen naar effectieve oplossingen. Lumio biedt een praktische totaalformule: van advies en ontwerp tot en met montage, service en onderhoud.

BELEVING STAAT VOOROP
Dat licht een functie heeft in bedrijfspanden en woningen staat buiten kijf. Waar het ons echter om gaat is dat verlichting een bepaalde beleving geeft. De sfeer van een ruimte of een compleet pand of woning is te beïnvloeden door licht. Door een bepaalde ruimte of onderdeel mooi uit te lichten of door het licht te gebruiken om de productiviteit van medewerkers te verhogen. Wij helpen bij het optimaal inzetten van licht.

LICHT, TECHNIEK EN BEVEILIGING
Naast licht zijn we ook gespecialiseerd in techniek en beveiliging. Alle systemen die we installeren zijn vervolgens eenvoudig op afstand beheren via Lumiview. Zo houdt u alles in de hand met optimaal gemak.

MEER WETEN OVER LUMIO
Wij vertellen graag alles over de verschillende diensten die Lumio Lichtprojecten biedt voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op om enkele voorbeelden van onze tevreden klanten te bekijken of kom inspiratie opdoen in ons Trendcenter.

Locatie

Energiestraat 16
7442 DA Nijverdal
0548-610755
KvK nummer: 06090659
info@lumio.nl
http://www.lumio.nl

Linkedin