Hydewa Benelux B.V., van 2006 tot en met 2017 handelend onder de naam Cleanbord Systems B.V., is voor de Benelux de importeur en verdeler van Glasbord®, glasvezel versterkt polyester. Sinds januari 2018 maakt Hydewa Benelux B.V. onderdeel uit van de Hydewa Groep, welke actief is in meerdere Europese landen waaronder Duitsland, Engeland, Frankrijk en Italië.

Waar ruimtes moeten voldoen aan de hoogste hygiënische normen en waar schoonmaakgemak een vereiste is, is Hydewa thuis. Vooral in de gevoelige gebieden van de voedingsindustrie, waar strenge regels voor voedselhygiëne gelden (HACCP). Door vele jaren ervaring is Hydewa een professionele en ervaren systeemontwikkelaar, klant- en project-specifiek en biedt op maat gemaakte hygiëneoplossingen.

Ondersteund door research afdelingen en een kwaliteit managementsysteem van de Amerikaanse fabrikant Crane Composites, levert Hydewa Glasbord® hygiënische plafond- en wandsystemen. Door goede en professionele samenwerking met aannemers, bouwbedrijven, planners, architecten en specialisten op het gebied van airconditioning en ventilatie, biedt Hydewa totaaloplossingen op het gebied van onder andere hygiëne in de voedselindustrie. Naast de voedingsindustrie wordt er ook voor diverse andere toepassingsgebieden een totaaloplossing geboden, waaronder voor de farmaceutische industrie, (horeca)keukens, autowasstraten, sanitaire ruimtes, overheidsinstanties en zorginstellingen.

Hydewa produceert zelf op maat gemaakte panelen voor onder andere natte en koude ruimtes. Deze panelen zijn speciaal ontwikkeld voor hygiënische ruimtes. Ook produceert Hydewa multifunctionele brandveilige panelen, welke voldoen aan de Europese norm (BS2D0).
Hiermee levert Hydewa een overtuigende bijdrage aan een uitgebreid en betrouwbaar brandveilig concept.

Locatie

Marconistraat 26

7442 DD Nijverdal

0548-522266

Info@hydewa.nl

www.hydewa.nl

Linkedin