Het landelijk opererende bouwbedrijf Hegeman Bouw & Infra B.V. bestaat uit een tweetal vestigingen die in staat zijn om zelfstandig of in combinatie met elkaar te opereren en kunnen daardoor bouwprojecten realiseren waarbij integratie van verschillende disciplines gevraagd wordt. Hegeman Bouw & Infra heeft ongeveer 110 medewerkers in dienst en realiseert naar verwachting een omzet van ongeveer 70 miljoen euro. Door de synergie tussen de ondernemingen kunnen veelzijdige eisen en wensen van de klant volledig worden ingevuld.

Hegeman Bouw & Infra B.V. is een bedrijf met korte lijnen en een open communicatie. Er kunnen ‘totaaloplossingen’ worden geboden op basis van geïntegreerde contractvormen en ketenintegratie. Op het gebied van Bouw & Infra is Hegeman Bouw & Infra B.V. een uitstekende bouwpartner.

Bouwen is boven alles mensenwerk. Door mensen, met mensen en voor mensen. Integriteit en vertrouwen zijn daarbij de belangrijkste ingrediënten. Hegeman Bouw & Infra B.V. wil de wensen van klanten centraal stellen én medewerkers in staat stellen klantgerichte oplossingen te vinden. Kortom: Alles naar mens

Hegeman Bouw & Infra B.V. ziet duurzaam ondernemen als een pijler voor haar bestaansrecht. In de bouwsector zijn op het gebied van duurzaamheid echter nog geen eenduidige richtlijnen en regelgeving waar te nemen, daarom voeren wij zelf ons Blue Label in. Blue Label is een eigen ontwikkeling op het gebied van maatschappelijk bewust en verantwoord ondernemen, CO2-uitstootbeperking, duurzaamheid en HRM.

Ondernemingen Hegeman Bouw & Infra B.V.
– Aannemingsmaatschappij ABM – Belbouw Amersfoort
– Hegeman Beton en Industriebouw

Website: www.hegeman.com

Locatie

Ernst Machstraat 11
7447 DN Nijverdal
0548-688800
KvK nummer: 06049394
info@hegeman.com
http://www.hegeman.com/

Linkedin