GAMMA is de nummer één in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. Per 1 december 2014 heeft GAMMA 166 bouwmarkten. GAMMA is een low-cost en no-nonsense onderneming die zich positioneert als dé klusautoriteit. GAMMA wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verbouwen, onderhoud en verfraaien van de gehele woning en de directe omgeving, zoals de tuin en de garage. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing.

De lay-out van de bouwmarkt is logisch en consumentgericht. De presentaties in de bouwmarkten zijn actueel, functioneel en klantvriendelijk. Uitgangspunt is een zo groot mogelijke zelfwerkzaamheid van de klant. De medewerkers zijn vakkundig en klantvriendelijk. De verkoop vloeroppervlakte van de GAMMA bouwmarkten varieert van 2.000 m² tot 10.000 m².

GAMMA Compact

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, is er een nieuw type winkel ontwikkeld; GAMMA Compact. De nieuwe formule is gericht op “dichtbij” en “gemak”. De winkels zijn ca. 1.000 m2. De Compact-winkel is gericht op de kleine klus en bevat niet het totale GAMMA-assortiment. Kantoor- en huishoudelijke artikelen zijn toegevoegd. De services die geboden worden zijn een PostNL-pakketpunt, sleutelservice, verfmengmachine, verhuurapparatuur voor de kleine klus en de bezorgfiets (met uw GAMMA voordeelpas de eerste twee uur gratis).

Vooraanstaande rol

GAMMA wordt gezien als professioneel, modern, hulpvaardig, daadkrachtig en intelligent. GAMMA voelt zich als marktleider verantwoordelijk voor een milieuvriendelijke doe-het-zelfbranche en vervult hierbij dan ook een vooraanstaande rol.

Communicatie met de consument vindt plaats door middel van succesvolle radio- en televisiecampagnes, via de website en nieuwsbrieven en via de folder die elke week wordt verspreid.

In 2005 introduceerde GAMMA in Nederland de GAMMA Voordeelpas. Er zijn inmiddels meer dan 1,5 miljoen pashouders ingeschreven.

Locatie

Industrieweg 39
7442 CV Nijverdal
0548-625810
KvK nummer: 06052109
g.einde@tersteegehandel.nl
http://www.steege.nl

Linkedin