Ekelenkamp is uw partner voor al uw privé en zakelijke financiële zaken, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wij bieden u graag zekerheid en persoonlijk advies op al deze gebieden. Onze regisseurs in zekerheid nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies en bieden u de zekerheid waar u naar op zoek bent.

We starten met een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Regisseurs in zekerheid noemen wij dat.

Zo zijn wij zijn namelijk lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. En het lidmaatschap kent de verplichting tot permanente educatie. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Locatie

Godfried Bomansstraat 9
7442 TH Nijverdal
0548-616071
KvK nummer: 06091100
info@ekelenkamp.nl
http://www.ekelenkamp.nl

Linkedin