Care is een allround schoonmaakbedrijf met haar oorsprong in het oosten van het land. Vanuit een aantal vestigingen in het land bedienen we tegenwoordig onze opdrachtgevers de ook over het gehele land verspreid zitten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijverdal.

Missie

Care heeft een schonere werkomgeving als doel met een totaalpakket aan facilitaire dienstverlening. Hierbij valt te denken aan schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging. Ook voor het reinigen van tapijt, het verzorgen van sanitaire voorzieningen en het verrichten van receptiediensten kan men bij Care terecht. Onze kennis vloeit voort uit de jarenlange ervaring met kantoorpanden, schoolgebouwen, vakantieparken, hotels ven evenementenlocaties.

Visie

Het leveren van maatwerk met als doel het optimaal ontzorgen van de opdrachtgever. Het optimaliseren dan wel vernieuwen van ons businessmodel is onze ambitie. Door het begeleiden en opleiden van onze medewerkers bewerkstelligen we anders leren kijken naar en denken over de uit te voeren werkzaamheden.

MVO

Care zorgt voor haar omgeving: dit zorgen zit in onze naam. De wijze waarop we invulling geven aan de maatschappelijke verantwoording wordt in overleg bepaald met onze opdrachtgevers. Wat vindt de opdrachtgever belangrijk? Welke wensen heeft men daarbij? Hierbij staan People, Planet en Profit centraal.

Locatie

Wierdensestraat 25
7443 AA Nijverdal
0800-4004010
KvK nummer: 08108348
info@caredienstengroep.nl
http://www.caredienstengroep.nl

Linkedin