Gerben Calkhoven v.o.f.

Onderhoud op het juiste moment
Een gezonde en evenwichtige tuin kunt u bereiken door op het juiste moment te snoeien, bemesten en uit te dunnen. Als tuinvakmensen kunt u dit met een gerust hart aan ons over laten. Graag vertellen we u iets meer over de belangrijkste onderhoudsaspecten van uw tuin.

Uw tuin, bestaand of nieuw aangelegd, heeft onderhoud nodig. In samenspraak met u kunnen wij een onderhoudsplan opstellen. Hierbij kunt u aangeven welke taken u zelf uitvoert of laat uitvoeren. U kunt de leuke klussen zelf uitvoeren en bijvoorbeeld de lastige of moeilijke taken zoals op het juiste moment snoeien of verticuteren van het gazon door ons laten uitvoeren.

Bemesten 
Evenals snoeien is bemesten een zeer belangrijk ingrediënt in de groei en bloei van planten.Niet alleen is het moment van bemesten belangrijk, maar ook de soort meststof en de hoeveelheid. Graag geven wij u hier een passend advies over en voeren eventueel de gewenste werkzaamheden uit.

Snoeiabonnement

Het onderhoud van een tuin vraagt vakmanschap en planning. Tot volle tevredenheid van een groot aantal klanten voeren wij dan ook bij hen het onderhoud aan de tuin uit. Op het juiste moment komen wij snoeien, bemesten, uitdunnen en onderhouden. Door dit met regelmaat te laten uitvoeren blijven de kosten beperkt en de tuin in topconditie. Wij hebben de keus uit verschillende “onderhouds-abonnementen”. Vooraf krijgt u bericht wanneer wij komen en kunt u met ons overleggen wat uw wensen zijn.

Dit abonnement kent verschillende mogelijkheden aangepast aan uw wensen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Gerben Calkhoven
Telefoon: 0548-613813
E-mail: hoveniers@gerbencalkhoven.nl
Website: www.gerbencalkhoven.nl

Type stage: Hoveniers/Tuincentrum
Niveau stage: MBO/HBO