BMN Bouwmaterialen

Over BMN Nijverdal

Showroom
In onze moderne showroom in Nijverdal bieden wij een uitgebreide keuze aan keuken- en sanitairopstellingen, wand- en vloertegels, binnen- en buitendeuren, plafonds en sierbestrating. Toonaangevende materialen voor ieders budget om uw huis helemaal mee af te maken.

FSC®/PEFC gecertificeerd
BMN Nijverdal is sinds 2009 FSC® en PEFC gecertificeerd. Deze keurmerken staan er voor garant dat onze houtproducten afkomstig zijn uit verantwoord en duurzaam beheerde bossen. Het behalen van deze certificaten is een belangrijke stap die past bij de doelstelling van duurzamer denken en werken binnen BMN Nijverdal. Ook vanuit de markt groeit het duurzaamheidbesef verder, waardoor de vraag naar FSC® en PEFC gecertificeerde producten toeneemt. Met het behalen van de certificaten kan BMN Nijverdal met een groot en breed aanbod voorzien in deze vraag.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
BMN Nijverdal is wederom geslaagd voor het klantvriendelijkheids- en betrouwbaarheidsexamen van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Het keurmerk staat garant voor betrouwbaarheid en onze professionele werkwijze.

Contactgegevens

Contactpersoon: Bilal Akkul
Telefoon: 0548-613567/06-13326085
E-mail: bilal.akkul@bmn.nl
Website: www.bmnnijverdal.nl

Type stage: handel
Niveau stage: MBO/HBO